Momentos – Marturii nunta si cabina foto | Iata 8 trucuri pentru o nunta cu un buget redus
51599
post-template-default,single,single-post,postid-51599,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Iata 8 trucuri pentru o nunta cu un buget redus

Iata 8 trucuri pentru o nunta cu un buget redus

Invitati speciali

In cazul unei nunti de dimensiuni mici si numarul invitatiilor este pe masura. Gandeste-te la persoane care sunt speciale pentru tine si partenerul tau. Cu cat numarul invitatilor este mai mic, cu atat costurile vor fi mai reduse. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand incepi planificarea unui astfel de eveniment.

Restaurantul

Restaurantele vin in intampinarea clientilor cu numeroase oferte. Cauta-l pe cel care ti se potriveste. Asigura-te ca poti inchiria localul intr-o zi de duminica, cand costurile sunt mai reduse.

Rochia:

Toate miresele tin la rochia lor de mireasa, Insa aceasta de obicei este una dintre cele mai costisitoare elemente. Daca cunosti o croitoreasa priceputa, poti alege sa iti creezi propria rochie de mireasa. In cazul in care nu ai o probleme cu purtarea unei rochii la mana a doua, atunci te poti orienta spre cumpararea sau inchirierea unei astfel de rochii. Insa, daca vrei o rochie de mireasa deosebita, sa stii ca poti gasi rochii la preturi acceptabile, mai ales in sezonul reducerilor.

Meniul

Poti economisi bani, daca aranjezi cu organizatorii sa poti aduce unele elemente ale meniului de acasa. Vinul sau tortul miserei pot contribui la mentinerea bugetului tau in conditii normale.

Fotograful

Cu siguranta atunci cand vine vorba de fotograf te gandesti totodata ca nu poti face economii cu amintirile tale. In cazul in care ai cunoscuti care au absolvit cursuri de fotografie le poti cere ajutorul. Te mai poti orienta catre un membru al familiei. Considera acest episod ca un plan de rezerva pentru un fotograf profesionist.

Decoratiunile

Pentru aranjamentele florale poti comanda flori de la un angro de flori in locul unei florarii. Cu siguranta preturile vor fi mai mici si florile mai proaspete. Mobilizeaza-ti intreaba familie sa participe la aranjamentele florale.

Amintirile de nunta

Aceste mici cadouri sunt esentiale pentru ca invitatii sa isi aminteasca de tine. Iti sugerez sa cumperi clopotei pe care sa ii accesorizezi manual cu panglici din paleta cromatica a nuntii tale.

Muzica

Cu siguranta ai prieteni fascinati de muzica. Roaga-i ca in seara nuntii tale sa isi exercite pasiunea de DJ. Implica-ti fratii sau surorile intr-un sincron muzical. Poti inventa numeroase jocuri amuzante pentru nunta ta.

Sursa : lanovia.ro