Momentos – Marturii nunta si cabina foto | Photobus
51259
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51259,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

DESPRE PHOTOBUS

 

S-au dus vremurile cand cabina foto traditionala era COOL! O vezi de cativa ani la toti prietenii tai la evenimente. Masina cu poze nu este la fel ca restul Cabinelor foto, este un Volkswagen din 1970 adaptat pentru a crea impact la evenimentul tau si este dotat cu cea mai profesionala  aparatura “do-it-yourself” !

 

Spre deosebire de Cabina Foto traditionala, masina cu poze ” PhotoBus ” se potriveste perfect pentru evenimente cum ar fi concertele, festival-uri, targ-uri etc.. In partea de sus masina fiind brand-uita cu logo-ul client-ului creeaza un impact imens de publicitate si vizibilitate.

 

Acest PhotoBooth este perfect pentru a crea entertainment la nunta ta! Montat chiar la intrarea in locatie nimeni nu o sa reziste sa nu isi faca o poza inainte de nunta, sau chiar in timpul nuntii!

Cerere de oferta rapida


Tip Serviciu